Duālsporta jautrulis

ES 700 '23

Ritiniet uz Leju

ES 700 '23

ES 700 '23

11635 €

Akcijas Cena

9690 €

Rezervēt
Jautrais viecilindra duālsporta GASGAS ES 700 modelis ir lielizmēra cilindra modeļu pārstāvis priekš dažādu segumu braukšanas. Mēs izmantojām rūpnīcas jau esošās zināšanas un pieredzi, veidojot ielas motociklu līniju kā pirmo radot šo ES 700 modeli. Ar atvērtu skatu uz jaunākajām tehnoloģijām, lai ražotu modeli, kas dotu to atšķirīgo un jautro braukšanas pieredzi. Šī viencilindra modeļa 74 zirgspēku 692.7cc motora jauda tiek vadīta ar elektronisku gāzes rokturi, kurš nodrošina perfektu bez-aizkaves signālu uz inžektoru. GASGAS ES 700 modelis ir aprīkots ar jaunākajām braucēja aizsardzības drošības sistēmām, kas ļauj pielāgot šo modeli kā Jums tīk - ABS sistēma, Brembo bremžu sistēmas garantēs Jums pilnīgu kontroli. Ši modeļa papildus pluss ir 10000km servisa intervāls, lai Jūs varētu izbraukt kārtīgu piedzīvojumu pirms atgriezieties pie GASGAS pārstāvja.
  • GASGAS - ES 700 '23
  • GASGAS - ES 700 '23
  • GASGAS - ES 700 '23
  • GASGAS - ES 700 '23
  • GASGAS - ES 700 '23
  • GASGAS - ES 700 '23

    Stils

    Stils

    Tavs ikdienas motocikls

    GASGAS ES 700 modeli raksturo unikāla ergonomika, kas rada maksimālu braukšanas gandarījumu un neaizmirstamu pieredzi. Ar šo modeli var izbaudīt no katra ceļa posma līdz pat bezceļu trasei, izveidojot sev patīkamu braukāšanās vidi. Atsaucīgā vadāmība un centrētā sēdpozīcija rada pašpārliecību pār kontroli un prieku katrā braucienā! Katrs GASGAS ES 700 modelis spēcīgi liek par sevi manīt savi karsti sarkanā izskata dēļ!

    • GASGAS - Virsbūve

      Virsbūve

      Tik, tik sarkans! Jūs nepaliksiet nepamanīts ar šo izteiksmīgo SM 700 modeli ar kliedzošām GASGAS grafikām! Iedvesmojoties no stilīgajiem bezceļu modeļiem, tas ir ergonomiski ļoti ērts, plastmasas aizsargpaneļi gludi savienojas un tuvu aptec rāmi, lai saglabātu maksimāli precīzu motocikla sajūtu, lai braucējs vienmēr būtu pilnīgā kontrolē pār to!

    • GASGAS - Tehniskie aksesuāri

      Tehniskie aksesuāri

      Mums ir pilns klāsts ar derīgiem tehniskiem uzlabojumiem ES 700 modelim. Plaši izstrādātais klāsts ar pārbaudītiem GASGAS tehniskajiem aksesuāriem ļauj vēl vairāk pielāgot un uzlabot Jūsu ES 700 . Ar šīm augstas kvalitātes detaļām Jūs variet uzlabot motocikla stilu, veiktspēju un uzticamību. Jūs to variet darīt tā kā Jums patīk, izmantojot savu modeli mūsu tiešsaistes konfiguratorā!

    • GASGAS - Offroad apģērbs

      Offroad apģērbs

      Bezceļu pasākumiem ir nepieciešams speciāls apģērbs un aizsarglīdzekļu komplekts. Dizainēts arī, lai labi izskatītos, pasargātu un nodrošinātu aizsardzību un kustības ērtumu. GASGAS bezceļu apģērbs ļauj braucēju mesties piedzīvojumos jebkuros laikapstākļos!

    Vadāmība

    Vadāmība

    Nevainojama vadāmība

    Nopietni un pavisam nopietni, lai cik jautrs nav GASGAS zīmols, tad ES 700 modelis ir radīts nopietnai braukšanai gan pa bezceļu, gan pa asfaltu. Ziniet galvenos iemeslus, kāpēc ES 700 vadās perfekti, kas ļauj braucējiem ar dažādu līmeņa spējām justies droši, pārliecināti, vienalga, kur un kad tie brauc? Atbilde ir, sākot no metāla cauruļu rāmja, kas sniedz perfekti izrēķinātu kombināciju rāmja elastībai un stingrībai, kombinācijā ar izturīgo, vieglo, no alumīnija lieto aizmugurējo dakšu, neaizmirstot 13,5 litru degvielas bāku, kas pilda arī pusrāmja funkciju, un tā saglabā maksimāli zemu masas centru. Noslēdzot ar GASGAS dzīvīgi sarkano virsbūvi, tas ir ergonomiski ļoti ērts, plastmasas aizsargpaneļi gludi savienojas un tuvu aptec rāmi, lai saglabātu maksimāli precīzu motocikla sajūtu, lai braucējs vienmēr būtu pilnīgā kontrolē pār to!

    • GASGAS - Rāmis

      Rāmis

      Elastība. Stingrība. Jautrība. Šīs ir trīs svarīgākās īpašības, kad tiek runāts par mūsu vieglo cauruļu rāmi. Dizainēts, lai radītu maksimālu asu vadāmību un stabilitāti, pietiekošu elastību, lai nodrošinātu aizraujošu izbraucienu katru reizi! Ražots no augstas kvalitātes hroma-molibdēna sakausējuma metāla, lai būtu ļoti stingrs, precīzi aprēķināta rāmja vērpes izturība un garenvirziena elastība ļauj braucējiem ar dažādu līmeņu spējām justies pārliecinātiem braukt agresīvāk. Tir ir metināti robotizētā procesā, lai nodrošinātu to precizitāti un izmērāmu kvalitāti, vienmēr. Tā svars ir nieka 8,4 kg.

    • GASGAS - Poliamīda pusrāmis

      Poliamīda pusrāmis

      Mēs vēlamies, lai ikviens saņem maksimālu gandarījumu no saviem braucieniem, tāpēc, taupot svaru un saglabājot maksimālu zemu masas centru, GASGAS 700 ir aprīkots ar 13,5 litru degvielas bāku, kas arī pilda pusrāmja funkciju. Tā ir izlieta no augstas izturības poliamīda plastmasas vienā formā, un sver tikai 5.2 kg. Tā ir droša un nosegta ar virsbūves paneļiem. Protams, mēs esam padomājuši ar par pasažiera rokturiem. Tos var uzstādīt bez problēmām arī mazliet vēlāk.

    • GASGAS - Aizmugurējā dakša

      Aizmugurējā dakša

      Bez metinājumiem, tomēr izturīga, izskatīga, no alumīnija lietā aizmugurējā dakša ir tieši tāda pati kā uz mūsu pārējiem modeļiem! Tā ir viendaļīga, un sver tikai 3.9 kg, un tās elastība palīdz uzlabot gan vadāmību un jaudas piegādi. Aizmugurējais WP amortizators pievienots pie papildus sviras precīzi nodrošina progresīvu aizmugurējā riteņa amortizāciju.

    • GASGAS - Priekšējā piekare

      Priekšējā piekare

      We know just how important great suspension is, which is why you're going to love the WP XPLOR forks fitted to the ES 700. They're the best in the business. They're also incredibly easy to fine-tune, by hand, using small dials on the top of each fork leg - compression on the left fork, rebound adjustment on the right.

    • GASGAS - WP Aizmugurējais amortizators

      WP Aizmugurējais amortizators

      At the rear, the WP XPLOR shock is capable of soaking up the gnarliest of terrain. Featuring separate high and low speed compression adjustment as well as rebound damping, all three settings are simple to adjust making it fun and easy to dial in the rear suspension set-up. We've then used the geometry developed for our off-road range to connect the shock to the linkage for a super-smooth ride, even across the roughest ground.

    • GASGAS - Dakšas skavas

      Dakšas skavas

      Droši varam teikt, ka liela nozīme ir dakšas skavām katra motocikla vadāmības raksturam. Lai arī tās piedod vizuālo pievilcību frēzēta alumīnija izpildījumā, noanodētas melnā krāsā, tās veic ļoti nozīmīgu lomu GASGAS ES 700 modeļa vadāmībā. Jā, to primārā funkcija ir saturēt dakšas štokus paralēli un savā vietā, bet tās ir dizainētās tā, lai saskares laukums vienlīdzīgi izdala spiedienu uz ārējām čaulām, lai nenoķīlētu iekšā slīdošos apakšējos štokus un saglabātu netraucētu priekšējas piekares darbību. Priekšējā dakša patiesībā locās pie lieliem triecieniem un CNC frēzēto skavu dizains ir aprēķināts tā, lai priekšējās dakšas elastīgums netiktu ierobežots. Lai samazinātu iespējamo vibrāciju, kas nokļūst līdz rokturiem, tad stūres stiprinājumi ir iesēdināti gumijas mierinātājos.

    Aprīkojums

    Aprīkojums

    Maksimāla izklaide!

    Lai nodrošinātu superīgi jautru un legālu veiktspēju gan uz asfalta, gan bezceļos, GASGAS rūpnīca ir komplektējusi ES 700 modeli ar kvalitatīvu aprīkojumu un jaunākajām braucēju aizsardzības drošības tehnoloģijām, iekļaujot Bosch 9.1 MP sērijas līkumu-ABS sistēmu un ar ieslēdzamu Offroad režīmu.

    • GASGAS - Riepas

      Riepas

      Pārbaudot riepas uz dažādiem segumiem un dažādos apstākļos, Continental TKC 80 ir labākā izvēle priekš ES 700 modeļa. Tās netikai nodrošina nevainojamu saķeri gan uz asfalta, gan bezceļos, bet arī ir pietiekami nodilumizturīgas, atļaujot Jums veikt iespaidīgus pārbraucienus pirms to nomaiņas. Priekšā ir uzmontēta 90/90-21, uz aizmugurē 140/80-18 izmēra riepas.

    • GASGAS - Gaisa filtra kaste

      Gaisa filtra kaste

      Šajā gaisa filtra kastē iekšā tiek tikai 2 lietas - tīrs gaiss un Jūsu rokas, kad mainīsiet giasa filtru. Tas ir viegli pieejams, jo ir novietots zem krēsla. Gaisa filtra kaste ir dizainēta, lai nodrošinātu teicamu gaisa plūsmu pa tiešo inžektorā, joprojām nodrošināt maksimālu aizsardzību pret nevajadzīgo elementu iekļūšanu motorā.

    • GASGAS - Bremžu sistēma

      Bremžu sistēma

      Tas ir labi, ka var viegli radīt ātru un spējīgu motociklu, bet tik pat svarīgi ir to apstādināt pēc nepieciešamības. Tas ir galvenais iemesls, kāpēc šis GASGAS ES 700 ir aprīkots ar jaunāko Bosch 9.1 MP līkumu-ABS sistēmu. Tas ir aprīkots ar augstas veiktspējas Brembo cilindriem ar divu virzuļu peldošu skavu uz priekšējās ass, kura bremzē 300mm viļnveida bremžu disku, kamēr uz aizmugurējās ass tiek izmantota cieti fiksēta viena virzuļa skava, kura bremzē 240mm peldošo vilņveida bremžu disku. Šāda bremžu sistēmas kombinācijas sniedz pārliecinošu kontroli pār apstāšanos.

    • GASGAS - Riteņi

      Riteņi

      Mēs negribējām, lai būtu kādi ierobežojumi ES 700 modelim doties nežēlīgos bezceļos, tāpēc tas ir aprīkotas ar triecienizturīgām riteņiem, komplēkti ar vieglmetāla rumbām, kurās ir iespieķotas D.I.D aploces ar izturīgiem spieķiem. :Šie vieglsvara riteņi pildīs savu funkciju droši.

    Motors

    Motors

    Lielizmēra 'vienpodnieks'

    Pilnībā pielādēts ar visu nepieciešamo, lai apliecinātu lielizmēra viencilindra motora veiktspēju, ES 700 motors ir jaudīgākais savā klasē, attīstot 74 zirgspēkus pie 8000 apgriezieniem minūtē un 73.5 Nm griezes momentu pie 6500 apgriezieniem minūtē. Ar zema profila cilindra galvu, kurā ir 2 aizdedzes sveces, lai būtu maigāka motora darbība, zemākas izplūdes atgāzes, turklāt šis motors ir ar garākiem apkopes intervāliem. GASGAS ES 700 ir aprīkots ar PASC slīdošo sajūgu lielākam priekam, slidinot līkumos. Salīdzinoši vieglā, 6-pakāpju ātrumkārba, nerūsējošā tērauda izpūtējs ļauj arī Euro5 motoram veigli griezties un elpot, rūcot zemā tonī ar zemu emisijas līmeni, bet joprojām dodot maksimālu gāzu izplūdes plūsmu.

    • GASGAS - Jauda

      Jauda

      Mums patīk mūsu 700cc, ja precīzi, tad 692.7cc veiktspējīgais motors ar 10000km apkopes intervālu. Tas ir ražots ar labākajiem materiāliem, aprīkots ar augstvērtīgām detaļām, visu, kas nepieciešams, lai tas būtu jaudīgākais savā klasē. Attīstot 74 zirgspēkus pie 8000 apgriezieniem minūtē, un griežot 73,5Nm griezes spēku pie 6500 apgriezieniem minūtē, tam ir izcili motora raksturlielumi priekš nopietnas braukšanas gan uz asflata, gan bezceļos. Tā svars ir 43.4 kilogrami, iekļaujot elektrisko starteri, inžektoru, sajūgu un dzēsēšanas līniju.

    • GASGAS - Efektivitāte

      Efektivitāte

      Uzticamība ir ļoti svarīga kā priekš mums, tā arī priekš Jums. which is why the motors feature an active crankcase evacuation system, with forced engine lubrication, that in turn reduces oil friction and pump losses. The main benefits are long 10,000-km service intervals and extremely low fuel consumption for reduced running costs. And who doesn't like that!

    • GASGAS - Cilindra galva

      Cilindra galva

      Iesūkt, saspiest, sadedzināt, izpūst .. vai tas nav tieši tā, kā raksturo četrtaktu dzinēja darbību? Smalka, kompakta, 4 vārstu cilindra galva, ar 2 aizdedzes svecēm spēj radīt daudz lietojamās enerģijas šim 700cc motoram, garantējot tā patīkamu darbību. Tā ir aprīkota ar vienu sadales vārpstu, kas tieši darbojās uz 42mm ieplūdes vārstiem, bet 34mm izplūdes vārstu atvēršana tiek nodrošināta ar rokera sekotājsvirām, tādējādi nodrošinot precīzu vārstu darbību augstos motora apgriezienos.

    • GASGAS - Kloķvārpsta, klanis un virzulis

      Kloķvārpsta, klanis un virzulis

      Vissmagāk strādājošās detaļas motocikla sirdī nodrošina motora uzticamību un veiktspēju, turklāt ļauj apkalpot motoru ar garākiem intervāliem. Kloķvārpsta, kuras gājiens ir 80mm, rotē uz lodīšu gultņiem. Lai samazinātu motora vibrāciju līdz minimumam, šim motoram ir 2 pretbalansa vārpstas. Visbeidzot, lai nodrošinātu uzticamību, pat pie 8000 apgriezieniem minūtē, šis 700cc motors ir aprīkots ar augstas izturības klani, kas slīd uz spēcīga nodilumizturības materiāla slīdgultņa. Klaņa augšējā galā ir alumīnija/silīcija sakausējuma virzulis 105mm diametrā ar tā pirkstu, kurš ir apstrādāts ar dimanta cietības pārklājumu (DLC).

    • GASGAS - Izplūdes sistēma

      Izplūdes sistēma

      Šobrīd viss nepieciešamākais ir zema skaņa, zemi atgāžu izplūdes līmeņi un, bez izmaiņām braucēju uztverē, maksimāla jauda, ko šim modelim nodrošina no nerūsējošā tērauda ražotais klusinātājs. Tas ir perfekti integrēts motocikla virsbūves ārējos izmēros un joprojām ļauj brīvi elpot GASGAS 700cc motoram, lai arī tas ir jau Euro5 homoloģēts.

    • GASGAS - Izslīdošais sajūgs

      Izslīdošais sajūgs

      Paceliet rokas, kuri grib ātrāk iebraukt līkumā un vēl ātrāk no tā izbraukt? Tad mūsu minējums ir apstiprināts un mēs esam uzstādījuši Adler jaudas assistētu slīdošo sajūgu uz ši GASGAS ES 700 modeļa. Maksimizējot aizmugurējās riteņa saķeri, strauji paātrinoties līkumu izejās, Adler slīdošais sajūgs arī izslēdz aizmugurējā riteņa nestabilitāti kā nobloķēšanos, lēkāšanu pie spēcīgas bremzēšanas vai pārāk straujas ātrumu pārslēgšanas uz leju, saglabājot motociklu perfektā balansā pirms ieejas līkumā. Tā unikālais dizains samazina nevajadzīgas vibrācijas no motora puses un sniedz precīzu sajūtu uz Braktec sajūga stūres rokas sviru. Braktec hidrauliskais sajūgs ir pārstrādāts, lai nodrošinātu bezsajūga pārslēgšanās assistentam Quickshift strādāt nevainojami. Ātrumu pārslēgšanas un ieslidināšana līkumā ir krietni vieglāka ar 2024.gada modeli

    • GASGAS - Ātrumkārba

      Ātrumkārba

      Precīza, viegli pārslēdzama, viegla pēc svara, šī modela 6-pakāpju ātrumkārba ļauj paātrināties maksimāli jaudīgi un ātri, un saglabāt pilnīgu kontroli arī ekstrēmos apstākļos, gan trasē, gan satiksmē.

    Elektronika

    Elektronika

    Derīgs A2 kategorijai

    Arī A2 kategorijas tiesību īpašnieki var izbaudīt īstu enduro piedzīvojumu garšu gan satiksmē, gan trases apstākļos, jo šim modelim ir pieejama specifiska A2 kategorijas motora vadības programma, kura elektroniski ierobežo motora jaudu līdz 30kW un to var reģistrēt A2 kategorijā.

    • Slēptā maģija

      The hidden magic that helps make the ES 700 so much fun to ride! State-of-the-art electronics ensure that all riders can adjust the power delivery to perfectly suit their riding style, allowing everyone to set-up the motorcycle's performance just the way they like it. With switchable ride modes the power characteristics and traction control can be changed on the fly while lean-angle sensitive traction control ensures perfect rear wheel grip in all riding conditions. Or, for those that want full power at all times, traction control can be turned off altogether! And, a Quickshifter ensures super smooth and efficient up and down shifting without the need to use the clutch.

    • Bezsajūga pārslēgšanās assistents Quickshift+

      Doing exactly what its name suggests, the Quickshifter ensures super smooth and efficient up and down shifting without the need to use the clutch. Leaving you free to shift whenever needed, two sensors - one to detect movement of the shift lever rod and a second that detects gear engagement - take care of the clever stuff, meaning no matter how hard you're accelerating, you can always hook the next gear. When it comes to downshifting, the system matches the engine speed to the speed of the lower gear for seamless downshifting.

    • Karšu slēdzis

      Two ride modes for double the fun. Even when on the move you can switch from one ride mode to the other, adjusting the power delivery whenever you need to. Mode 1 - street mode - delivering a crisp throttle response together with cornering sensitive ABS and traction control. We like to think of it as the controlled street riding performance mode! Mode 2 - offroad mode on the ES 700 offers more specialized 'get the job done better' modes. For the ES 700 you get a smoother throttle response for better off-road traction, can spin the rear wheel as and when needed, and also lift the front wheel without sacrificing overall performance.

    • Offroad braukšanas režīms

      Serious off-road fun starts when the Off-road Ride Mode is engaged! Smoothing out the power to give a torquey throttle response, the built-in traction control system has been developed specifically for riding off-road. In tighter turns, this mode allows the rear wheel to spin and break traction for carving sharper lines. When you get straightened up, the front wheel can be lifted, allowing you to attack rough terrain with ease.<br />With the Off-road Ride Mode selected, the lean angle functionality is fully disengaged, which allows for power slides, permitting riders to really push the limits when riding off-road, especially when terrain becomes a little more extreme.

    • Saķeres kontrole

      Lighting up the rear wheel exiting turns is so much fun. But on a day-to-day basis, it’s not always what you want. That’s why the lean-angle sensitive traction control system monitors rear wheel speed and reacts immediately (within milliseconds!) if the rear wheel’s turning faster than the bike’s overall speed. Jumping in to momentarily reduce the engine output, a smooth and barely noticeable reduction in power prevents any unwanted rear wheel sliding. Once things have settled down, full power is restored. For riders looking for total control of their motorcycle, traction control can also be completely switched off.

    • Cornering ABS

      Getting you stopped, quick! The ES 700 is fitted with the very latest braking technology - a Bosch cornering ABS system. With the ABS switched off more experienced riders can push their limits. But when switched on, the technology ensures strong, progressive braking that removes any unwanted rear-wheel lock-ups or scary over the bars moments! The system also features advanced rollover protection, which works under heavy braking when in standard ABS mode.

    • Ride-by-wire

      Smart technology that results in the perfect power delivery. With a 50mm throttle body, the Keihin electronic fuel injection system does away with the need for a traditional throttle cable! Controlling the throttle valve electronically, the Engine Management System (EMS) continuously compares engine parameters with data from sensors to adjust the throttle valve accordingly, resulting in perfect power delivery and throttle response. Additionally, it also provides a super impressive throttle response, specifically from slower speeds.

    • Offroad ABS režīms

      There&#39;s also an off-road specific ABS mode integrated into this setting, which only applies to the front wheel. This ensures not only exceptional braking on loose surfaces but allows for the rear wheel to be locked, for controlled and quick changes in direction. And for those who are a little more daring, the ABS can be switched off completely, which allows riders to have total control over their braking for a real connection with the terrain and unrestricted off-road fun. To turn it off, all you need to do is press and hold down the ABS button on the dashboard for approximately three seconds. Simple!

    TEHNISKIE DATI

    Tehniskie dati

    MOTORS

    • GRIEZES MOMENTS  73.5Nm 
    • ĀTRUMKĀRBA  6-ātrumu 
    • DZESĒŠANA  Šķidruma, piespiedu 
    • JAUDA  75 Zs 
    • STARTERIS  Elektriskais 
    • GĀJIENS  80 mm 
    • DIAMETRS  105 mm 
    • SAJŪGS  APTC(TM) slīdošais sajūgs, hidrauliski darbināms 
    • TILPUMS  6927 cm³ 
    • ELEKTRONISKĀS VADĪBAS SISTĒMA  Keihin EMS ar elektronisko gāzes rokturi RBW, ar 2 aizdedzes svecēm 
    • TIPS  1-cilindra, 4-taktu 
    • EĻĻOŠANA  piespiedu eļļošana ar 2 sūkņiem 

    ŠASIJA

    • Bākas tilpums/novietojums (apt.) 13.5 l / aizmugurējā 
    • Priekš.bremžu diska diametrs 320 mm 
    • Aizm.bremžu diska diametrs 240 mm 
    • ABS sistēma Bosch 9.1 (iekļaujot Līkumu-ABS, Offroad režīmu, pilnībā atslēdzama) 
    • Aizm.bremžu diska diametrs 240 mm 
    • Priekš.bremzes Brembo divcilindra peldošā skava ar diska rotoru 
    • Aizm.bremzesBrembo viencilindra peldošā skava ar diska rotoru 
    • Ķēde 520 X-Ring 
    • Rāmja tips Cauruļu tipa, 25CrMo4 tērauda, pulverkrāsots 
    • Priekšējā amortizācija WP XPLOR-USD, Ø 48 mm 
    • Klīrenss 269 mm 
    • Aizmugurējā piekare WP EXPLOR amortizators ar Pro-Lever sviru  
    • Krēsla augstums 935 mm 
    • Stūres kolonas leņķis 62.3 ° 
    • Priekšējas amortizācijas gājiens250 mm 
    • Aizm.amortizācijas gājiens 250 mm