Liec tam dziedāt!

MC 125

Ritiniet uz Leju

MC 125

MC 125

9120 €

Rezervēt
Nav nekā līdzīga skaņai, ko dzirdam, kad pa trasi joņo GASGAS MC 125 modelis ar savu dziedošo divtaktu motoru! Esot savas klases augšgalā ar tā spēcīgo motoru, ar joprojām iepriekš ar eļļu sajaucamo degvielu, šauras attiecības 6-pakāpju ātrumkārbu, plūdeni strādājošo WP piekari, un veiklo vadāmības raksturu, šis GASGAS ir gatavs dziedāt ar rezultātu!
  • GASGAS - MC 125
  • GASGAS - MC 125
  • GASGAS - MC 125
  • GASGAS - MC 125
  • GASGAS - MC 125
  • GASGAS - MC 125

    Stils

    Stils

    Virsbūve

    Viss sarkans un pilnīgi jauns! Motocikls ir pilnībā pārveidots no priekšpuses līdz aizmugurei, kuram gludā virsbūve ir neticami ergonomiska, ar lielāku saskares virsmu sānos un precīzāku braucēja ergonomiku, kas vēl vairāk uzlabo kontroli. Radiatora aptecētāji ir veidoti tā, lai palīdzētu labāk noturēt motociklu paātrināšanās momentā, kārtīgi atgriežot gāzes rokturi. Arī krēsla pārvalks ir veidots no neslīdoša materiāla, lai samazinātu braucēja slidināšanos un ļautu vienmēr atrasties pareizajā vietā.

    • GASGAS - Gaisa filtra kaste

      Gaisa filtra kaste

      Mazāks darbošanās laiks ap motociklu nozīmē vairāk braukšanas laika, kas ir tieši, kas Jums liksies patīkami, ka bez instrumentiem un bezjēdzīgām fiksēšanas sistēmām var viegli un ātri samainīt gaisa filtru. Jaunā gaisa filtra kaste ir ar lielāku tilpumu un taisnāka virziena gaisa plūsmu!

    • GASGAS - Degvielas bāka

      Degvielas bāka

      Jaunā dizainā degvielas bāka ir mazlit lielāka kā iepriekšējam modelim un joprojām tik pat šaura. Integrētais degvielas sūknis ļauj braukt ilgāk līdz nākamajai uzpildīšanās reizei, tā ka arī smilšu trasēs sacensību braucieniem degvielas būs pietiekami!

    • GASGAS - Kāpšļi

      Kāpšļi

      Lielāks ir labāks, ja tiek runāts par kāpšļiem! Jaunajiem modeļiem kāpšļi ir lielāku laukumu labākai kontrolei. Pateicoties jaunajiem stiprinājumiem, tie ir dziļāk rāmī, kas novērsīs kāpšļu aizķeršanos dziļās špūrēs līkumos vai pirms uzmetieniem, drošāk arī priekš tiem, kuri patīk 'skrabot!

    • GASGAS - Stūre

      Stūre

      Uzdod gāzi un turies cieši! Ne par šauru, ne par platu, jo nevienam nepatīk roku piesišānās! Neken stūre ir nostiprināta jauna dizaina stūres stiprinājumos, kuri kritiena brīdi tik viegli nesavērpjās. Vidējās cietības, ar skrūvi fiksējamie rokturi sniedz patīkamu komfortu gandrīz katram braucējam!

    Vadāmība

    Vadāmība

    Rāmis

    Jaunas paaudzes motocikliem pienākas jaunas ģeometrijas rāmis, pareizi ne? Vieglas vadāmības raksturs 2024.gada modeļos ir saglabāts no iepriekšējā modeļa rāmja - asu līkumu viegla izbraukšana, kā arī pārliecinoša stabilitāte garās taisnēs. Savādi, bet inženieri pat ir spējuši uzlabot šos 2 galvenos raksturlielumus ar motocikla līdzsvarojuma lielāku stabilitāti paātrināšanās momentā. Viscaur katru rāmja detaļu ir pārrēķināts tās biezums, padarot to stingrāku vai elastīgāku nepieciešamajās vietās, lai sniegtu braucēja labu sajūtu un vairāk absorbētu triecienu enerģiju. Rāmis ir pulverkrāsots GASGAS karsti sarkanā krāsā un ir aprīkots ar rāmja aizsargiem, samazinot berzi pret to un palielinot saķeri ar braucēja zābakiem.

    • GASGAS - Pusrāmis

      Pusrāmis

      Pilnībā no alumīnija veidotais pusrāmis ir viegls, izturīgs un bez elastīguma pazīmēm savienots ar rāmi, tādējādi centralizējot tā svaru un uzlabojot vadāmības raksturu.

    • GASGAS - WP priekšējā piekare

      WP priekšējā piekare

      Katrs pilnizmēra GASGAS krosa modelis ir aprīkots ar WP XACT 48mm priekšējo dakšu ar uzlabotiem settingiem priekš 2024.gada modeļu jaunajiem rāmjiem. Viegli regulējami ar roku gan augšpusē, gan apakšpusē. Progresīvā dakšas darbība ir panākta pateicoties kapsulētajai gaisa atsperei kopā ar eļļas spiediena kamer, kamēr jaunais hidrostops slāpē asos sitienus pēc smagas piezemēšanās un palīdz saglabāt braukšanas kustības virziena inerci.

    • GASGAS - WP amortizators

      WP amortizators

      Jaunā dizaina WP EXACT amortizators ir mazliet īsāks un vieglāks kā iepriekšējais amortizators, bet joprojām saglabā 300mm amortizācijas gājienu. Amortizatora uzbūvē ir arī tehniskas izmaiņas. Tam ir jauns virzulis, uzlabojot tā darbību sākuma diapozonā, sniedzot lielāku komfortu un palīdz saglabāt tā stāvokli mazliet augstāk, īpaši motocikla paātrināšanās momentā. Tāpat kā WP priekšējai piekarei, tad arī WP aizmugurējais amortizators ir ātri un viegli saregulējams ar roku, tādējādi nekādas darbības ar skrūvgriezi nav vajadzīgas.

    • GASGAS - Aizmugurējā dakša

      Aizmugurējā dakša

      Jaunā aizmugurējā dakša ir lieta vienā formā. Lai arī tās svars ir mazliet vieglāks kā iepriešējam modelim, tā ir mazliet stingrāka. Uz tās izmantotē ķēdes vadīkla ir veidota no augstāka nodilumizturības materiāla. Aizmugurējā dakša ir izmantota jauna 22mm ass, lai saglabātu jaunā rāmja elastīguma īpašības. Visbeidzot, vieglākas ķēdes regulācijas nolūkos uz pašas aizmugurējas dakšas ir iefrēzētas atzīmes.

    • GASGAS - Frēzētas dakšas skavas

      Frēzētas dakšas skavas

      Jaunās, alumīnija frezētas dakšas skavas piedāvā pareizi aprēķinātu elastīgumu. Frēzētās dakšas skavas nostāda dakšas caurules perfekti paralēli tās gludākai darbībai, tādējādi saņemot precīzāku sajūtu no priekšējā riteņa, kas ļauj vadīt motociklu paredzamāk jebkurā trasē jebkādā segumā. Jaunie, regulējamie stūres stiprinājumi ir ar lielāku kontaktlaukumu pret pašu stūri, tādējādi kritiena brīdī pastāv mazāks risks to salocīt. Stikla strūklas virsmas apstrāde ļaus tiem vienmēr izskatīties kā jauniem.

    Motors

    Motors

    EFI

    2024.gadā mūsu GASGAS MC 125 modeļi ir aprīkoti ar motoru, kuru degvielas padeve ir nodrošināta ar digitāli kontrolētu degvielas iesmidzināšanu, izmantojot 39mm Keihin droseli, kura strādā kombinācijā ar dzinēja vadības bloku, nodrošinot perfektu degmaisījumu. Kāds ir ieguvums? Dzidra, perfekti tīra un skanīga motora darbošanās ar lineāru un spēcīgu jaudu!

    • GASGAS - Cilindrs ar virzuli

      Cilindrs ar virzuli

      One of the biggest changes for 2024 is the introduction of EFI on the MC 125. And with this new tech, the traditional 2-stroke power valve is replaced with an innovative electronic exhaust control system. Now, the lateral exhaust ports opens slightly faster than the main exhaust port to deliver strong power and maximum reliability.

    • GASGAS - Kloķvārpsta

      Kloķvārpsta

      The magic at the heart of the motor and it's low weight means one thing - it builds revs fast! It's also perfectly balanced for minimal vibration and positioned to have the least amount of effect on overall handling.

    • GASGAS - Ātrumkārba

      Ātrumkārba

      A redesigned shift shaft drum and fork makes for even smoother shifting. As it's made by PANKL Racing Systems, you just know that the 6-speed transmission is as good as it gets in terms of positive gear changes, reliability, and overall quality. The clever lever design helps prevent dirt build-up, too, especially when the ruts get deep and the dirt gets sticky!

    • GASGAS - Motora bloks

      Motora bloks

      Making sure the weight of the MC 125 is kept to a minimum, the thin and strong crankcases are made using a high-pressure die-cast process. Inside, the motor internals are positioned to centralize mass which leads to next level rideability.

    • GASGAS - Izplūdes sistēma

      Izplūdes sistēma

      Designed and developed to be slim thanks to an innovative manufacturing process, the exhaust system complies with FIM sound regulations, looks awesome, and most importantly, delivers the very best performance! The header pipe is shaped for maximum ground clearance and is fitted to a muffler that features a clever internal construction to keep noise to a minimum without sacrificing power.

    • GASGAS - Diafragmas atsperes sajūgs

      Diafragmas atsperes sajūgs

      The MC 125 is equipped with a Diaphragm Steel (DS) clutch, which is robust, super reliable, and contributes to the compact engine design. Inside the clutch basket, which is CNC machined from a single piece of steel for incredible longevity, is the clutch pack that features a single diaphragm steel pressure plate instead of traditional coil springs.

    APRĪKOJUMS

    APRĪKOJUMS

    Hidrauliskās bremzes

    Braukt ātri ir patīkami, bet apstāties laikā ir svarīgāk, tādēļ visi GASGAS motokrosa modeļi ir aprīkoti ar Braktec bremžu cilindriem un skavām. Priekšā ir izmantots 260mm, un aizmugurē 220mm diametrā lieli bremžu ar GASGAS specifisku dizainu! Bremzēšanas spēks ir noteikti iespaidīgs, kurš uzrunā braucējus tās spiest spēcīgāk, braukt ātrāk un bremzēt vēl vēlāk!

    • GASGAS - Hidrauliskais sajūgs

      Hidrauliskais sajūgs

      Braktec hidrauliskā sajūga sistēma, ko mēs izmantojam visiem GASGAS motokrosa motocikliem, nodrošinot vienmērīgu nodilumu, praktiski bez apkopes lietošanu un perfektu darbību pat vissmagākajos braukšanas apstākļos. Tas ir arī ārkārtīgi viegls, kas nozīmē mazāku nogurumu, īpaši tehniskos testos. Sajūga brīvspēle ir konstanta, tādējādi nodrošinot nemainīgu sajūga saķeršanas momentu.

    • GASGAS - Riepas

      Riepas

      Viena no vienīgajām sastāvdaļām, kas pārņemta no aizejošās GASGAS motokrosa motociklu paaudzes, ir Maxxis MX-ST riepas. Vai ziniet, kāpēc? Jo tās labi darbojas uz visdažādāko segumu!

    • GASGAS - Riteņi

      Riteņi

      Mūsu riteņi ir konstruēti tā, lai izturētu spēcīgus sitienus. Neatkarīgi no tā, cik smaga ir piezemēšanās vai cik izsista ir trase, šie riteņi ar sudraba krāsas EXCEL aplocēm, CNC frēzētām rumbām nodrošina maksimālu izturību pilnīgam sirdsmieram.

    • GASGAS - Raditori

      Raditori

      Vēsi darbojošs motors ir labs motors, tāpēc visiem GASGAS enduro motocikliem ir dzesēšanas sistēma, kas paredzēta maksimālai efektivitātei. Jaunā dizaina radiatori ir savienoti ar minimālu cauruļu skaitu, savukārt radiatoru plānais dizains nodrošina šaurāku motocikla dizainu. Radiatori ir prasmīgi izgatavoti, izmantojot augstas stiprības alumīniju, un tie ir uzstādīti tuvu smaguma centram, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo vadāmību.

    Elektronika

    Elektronika

    Motora vadības sistēma - EMS

    Maza, viegla un ātra datu pārstrādē - tieši tas ir vajadzīgs no motora vadības sistēmas! Vitesco Technologies vadības bloks ir labākais šajā lauciņā un ir savienots ar apgāšanās sensoru, kurš noslapē motoru pēc kritiena, kā arī dod datus motorstundu skaitītājam!

    • GASGAS - "Prieka poga!"

      "Prieka poga!"

      Labākais izgudrojums pēc riteņa! Katrs pilnizmēra GASGAS motocikls ir aprīkots ar elektrisko starteri un tas iedarbinās ar vieglu pogas piespiešanu. Lai ietaupītu vietu uz stūres, noslāpēšanas poga ir ievietota vienā korpusā ar startera pogu! Aprīkots ar litija jonu akumulatoru, kas sver aptuveni 1kg mazāk kā standarta svina akumulators, tad elektriskā startera sniegtā ērtība ir nenovērtējama, kad sacensību karstumā vēlreiz ir jādarbina motocikls!

    • GASGAS - Karšu slēdzis

      Karšu slēdzis

      GASGAS MC 125 braucējiem patiks karšu slēdzis! Ar vieglu pogas spiedienu brauciena laikā, var nomainīt jaudas padevi no baltās uz zaļo karti un otrādi. Baltā karte ir paredzēta cietajam segumam un/vai ļoti slidenam segumam, kad ir minimāla saķere, bet zaļā karte ir paredzēta smagiem segumiem kā smilšu, dubļu, dziļu špūru trasēm!

    • GASGAS - Drosele

      Drosele

      MC 125 ir aprīkots ar 39mm droseli ar tiešo iesmidzināšanu un tās sprauslas ir perfekti nopozicionētas, lai nodrošinātu maksimāli efektīvu degmaisījuma plūsmu degkamerā. Tās piedziņa tiek nodrošināta ar tiešā stiprinājuma divām gāzes trosēm.

    TEHNISKIE DATI

    Tehniskie dati

    DZINĒJS

    • ĀTRUMKĀRBA  6-ātrumu 
    • AKUMULATORA IETILPĪBA  2 Ah 
    • DZESĒŠANA  Šķidruma, piespiedu 
    • STARTERIS  Elektriskais 
    • GĀJIENS  54.5 mm 
    • DIAMETRS  54 mm 
    • SAJŪGS  Diafragmas atsperes, slapjais, vairāk disku sajūgs, ar Braktec hidraulisku vadību 
    • TILPUMS  124.8 cm³ 
    • ELEKTRONISKĀS VADĪBAS SISTĒMA  Vitesco Technologies EMS 
    • TIPS  1-cilindra, 2-taktu 

    ŠASIJA

    • Svars (bez degvielas) 93.1 kg 
    • Bākas tilpums (apt.) 7.9 l 
    • Priekš.bremžu diska diametrs 260 mm 
    • Aizm.bremžu diska diametrs 220 mm 
    • Priekš.bremzes Diska rotors 
    • Aizm.bremzesDiska rotors 
    • Ķēde 520, bez oringiem 
    • Rāmja tips Centrālā-divzaru cauruļu tipa, 25CrMo4 tērauda 
    • Priekšējā piekare WP XACT-USD, Ø 48 mm 
    • Klīrenss 354 mm 
    • Aizmugurējā piekare WP XACT amortizators ar sviru  
    • Krēsla augstums 956 mm 
    • Stūres kolonas leņķis 63.9 ° 
    • Priekšējas piekares gājiens310 mm 
    • Aizm.piekares gājiens 300 mm